vineri, 11 septembrie 2009

"Nu ştiiu..", "Oarecum", "Probabil", "Poate"

Indecis.Confuz.Incapabil.Orb.Las.

Da ! am zis da.Vreau, vreau.Spune-mi că nu se schimbă nimic, spune-mi că totu-i la fel ca atunci, fără niciun retuş.Ştiu că e perfect, e perfect aşa cum a fost de prima oară.Nu e nevoie de nicio corectură.
Ştii c-o să doară.E plăcerea de la început că faci ceea ce-ţi doreşti.Ca un vicios, savurezi fiecare clipă, deşi şti că-ţi faci şi mai mult rău.Continui pentru ca ai nevoie de acel ceva.Nu neapărat pentru că vrei asta, ci pentru că fără el nu poţi trăi.Te zbaţi din răsputeri pentru acel ceva.Te lupţi pentru esenţă, te lupţi pentru ce e el pe interior, pentru ce contează defapt.Îi absorbi mirosul, dorinţa, şi regretul.Chipul fantomatic te pătrunde, te înmoaie, te alungă şi în acelaşi timp te roagă să stai.Eşti indecis, dar nu ai de ales, acum îi aparţii.Se schimbă rolurile.
Şi rămâi blocat, aştepţi, nu poţi face nimic.Te chinui din răsputeri să ieşi din asta, dar nu reuşeşti.Încerci să te împaci cu gândul si realizezi că nu eşti singură.
Supravieţuieşti si te hrăneşti cu fiecare părticică din esenţa lui.Îţi dai seama că o parte din el a fost întotdeauna cu tine.

Blue American - Placebo

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu